Bladwijzers

Outland

Alternatieve namen: Outland

Outland online - interessante role-playing game die zich afspeelt in een magische wereld waar eilanden zweven in de lucht, waar er donkere kerkers en prachtige bossen. Alle locaties zijn vol met verschillende gevaren, en het voegt kruid aan het avontuur.

Inschrijving in Outland spel is als volgt. Eerst ga je door Outland registratie op de site, en dan moet je de game client downloaden om de toegang tot het spel te krijgen. In Outland, online registratie is niet erg ingewikkeld en je hoeft niet veel tijd te besteden aan het proberen om de toegang tot de gameplay.

Systeemeisen voor online game Outland volgende:

• Processor - 500MHz;

• Intern geheugen PC - 128,

• De benodigde hoeveelheid schijfruimte - 35 MB;

• Videokaart met ondersteuning voor OpenGL;

• HTTP-verbinding met het internet met een snelheid van 16Kb / s

• geïnstalleerde Java 1.

Het is belangrijk niet te vergeten dat, om die te spelen in Outland is belangrijk om JAVA configureren 1. 5. Noodzakelijke JAVA versie kan direct worden gedownload van de website van het spel. De meeste moderne computers aan deze eisen voldoen en kunt u gemakkelijk toegang tot het spel Outland.

Reis naar de magische wereld van Outland, komt u verschillende monsters, die zijn onderverdeeld in 20 klassen. Een totale beschikbare bedrag voor het doden van bots dan honderd. Dit creëert een uitstekende gelegenheid voor diversiteit en bestrijden spel dat zelfs de meest fervente verlangen en ervaren spelers die meer dan een spel project zijn gegaan zal voldoen.

Speel het spel online Outland noodzaak de ontwikkeling van zijn karakter. Je kunt hem pompen verschillende vaardigheden, gecombineerd in een dergelijke types: magisch, verwerking, alchemie, kushernoe ding wapen zakelijke en intellectuele estheten - sieraden. Al deze vaardigheden kunt u diverse accessoires die het leven gemakkelijker maken voor uw goede karakter maken creëren. Voor de productie van spel objecten en artefacten die bekomen materialen Outland ook verschillende klassen. Dergelijke materialen zijn: hout, leer, metaal, onderdelen, componenten, en edelstenen. Bizarre combinatie van materialen, gecombineerd vaardigheden en ontwerpen kunnen verbazingwekkende dingen te creëren. Dankzij deze amusante verenigingen spelen in Outland is altijd interessant en nooit saai.

Speel het spel online Outland interessante verzamelen van verschillende soorten objecten. Objecten kunnen ontvangen voltooien van quests, het doden van bots, evenals op zoek naar de hoekjes, waar hij kan worden verstopt de schat. Met een speciale doorzettingsvermogen kun je sets van voorwerpen van hetzelfde type (bijv. Ice dingen, woede of armor set grote boogschutter), bracht een complete set te verzamelen, krijg je een extra bonus. In totaal in het spel nu gecreëerd bijna vijftig verschillende sets die u zal toelaten om een ​​geweldige en zeldzame krijger te worden.

Outland online spel waarin de gaming ruimte vertegenwoordigde de vijf magische eilanden zweven in de lucht. Alle inwoners van de hemelse eilanden behoren tot twee strijdende kampen van Orde en Chaos, die ook worden onderverdeeld in drie soorten: krijgers, mijnwerkers en de makers. Het bereiken van de vijfde etappe van de ontwikkeling, moet u beslissen welke weg je dichter Chaos en Orde. Gewoon in Outland zijn er zo veel verschillende beroepen, zodat hardwerkende spelers verlaten zonder middelen van bestaan.

Outland spel online - dit is een geweldige manier om een ​​goede tijd te hebben en ontspannen van de dagelijkse problemen. De magische wereld van Outland kunt u zich volledig uiten hun verbeelding en fantasie te ontwikkelen. Dit is een interessant en spannend spel.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more