Bladwijzers

Veroveraars Eridani

Alternatieve namen: Veroveraars Eridani

Veroveraars Eridani online - fascinerende role-playing game die je meeneemt in de wondere wereld van de fantasy game, waar drie verschillende rassen kwamen samen in de strijd voor een plek onder de zon.

Doe mee met het spel Veroveraars Eridani vrij ingewikkeld. U moet uw e-mailadres, die zal worden gebruikt om het spel in te voeren, kies een wachtwoord en kies het ras van je personage te voeren. De registratie vereist Veroveraars Eridani kiezen tussen militante steppe mensen, trots elfen en zorgvuldige berg bewoners. Elk ras heeft zowel zijn voordelen en beperkingen. In Veroveraars Eridani kunt online registratie kunt u een van de vijf beelden voor je personage te kiezen, voor elke smaak en kleur.

Aan het begin van het spel krijg je een klein dorpje, die de basis voor je verdere ontwikkeling als speler zal besturen. Na verloop van tijd, zal je niet alleen in staat zijn om te zetten in een krachtige stad, maar ook onder zijn controle andere habitats.

In het spel zijn er vier fundamentele bronnen: voedsel, hout, steen en ijzer. Elk uur krijg je een bepaalde hoeveelheid grondstoffen, zal hun aantal toenemen met de groei en ontwikkeling van je stad. Steden van verschillende rassen hebben hun eigen kenmerkende manier van ontwikkeling. Alle gebouwen die je kunt bouwen kan worden onderverdeeld in de volgende groepen: grondstofwinning, de stad vormen, militaire, commerciƫle, politieke en opslag.

Elk ras heeft zijn eigen specifieke set eenheden. Als succes hun voor-en nadelen supplement te combineren, kunt u een onoverwinnelijk leger in staat is om alle omliggende land vast te leggen maken.

Als u begint met het spel online te spelen voor de veroveraars Eridani elven ras, kunt u gebruik van de DruĆÆden, weerwolven, bos feeĆ«n, sluipschutters, beren, eenhoorns, Ents schaduwen. En als kolonisten bereiden en te bouwen ballista. Controles iedere serieuze aard elven leger verkozen ouderling.

Beslissen in Veroveraars Eridani spelen voor bergbewoners u op uw locatie zoals blijkbaar soldaten: meester hamer golems praschiki, speer werpers, donkere ruiters drakonoyaschery, trackers, en natuurlijk alle van deze harde mechanische machines: stenolomami en Trebuchet. Vaststellen nieuwe nederzettingen mijnwerkers advancer en beheert berg leger Chief.

Game veroveraars Eridani online kunt zowel degenen die houden van de geest van vrijheid en reizen. Omdat ze in staat om te beginnen met het spelen voor de steppe zal zijn. Onder de inwoners van het steppen kan je krijgers, kopenoschikov, boogschutters, kruisboogschutters, steppe ruiters ruiters Khan en uitkijkposten huren. Onder technologie steppe liever katapulten en stormram. Leader steppe troepen is Khan.

Net begonnen met het spelen van het spel online Eridani veroveraars U zult merken dat in de wereld is verre van alleen, de kaart te openen, kunt u uw dichtstbijzijnde buren bekijken en waarderen ze voor de gevaren en de mogelijkheden om te profiteren van hen iets.

Veroveraars Eridani online spel waarbij karakter ontwikkeling voor meer dan een dozijn verschillende vaardigheden commandant onderwijs, cavalerie, infanterie, leider, het trainen van troepen, belegering wapens, onmiddellijke terugbetaling leger intelligentie, de kans om aanvallen te voorkomen en grote commandanten aanwezig is.

Online game veroveraars Eridani is beschikbaar in de browser, maar ook kunt u de game client downloaden en installeren op uw computer. Het totale gewicht van de game client is niet groot, maar het zal u toelaten om de bandbreedte verbruik iets te verlagen. Het leukste aan veroveraars Eridani groot bedrijf te spelen, want dan kun je je eigen spel alliantie te creƫren, genaamd de clan. De sterkste clans vallen in de Hall of Fame spel op de hoofdpagina.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more