Bladwijzers

Helden van de Aarde

Alternatieve namen: Heroeslands

Als ooit je hopeloos in de ban "Heroes of Might and Magic ', met name het derde deel, terwijl online game Heroes Land zal het opnieuw doen. In deze turn-based strategie om vol genoeg van reizen en avontuur, gevechten van je personage delen met monsters, gevechten met tegenstanders en toernooien met de beste krijgers. Gasten kunnen het sociale leven in fracties of clans, waar je gelijkgestemden kan vinden verwachten, om zich te bewijzen een diplomaat, om echte vrienden te vinden.

Doe mee met het spel Heroes Land is heel simpel - je moet de naam van het personage en e-mailadres, wachtwoord en geheime vraag te geven (als opeens je registratie Heroes Land vereisen verbouwing), voer de verificatiecode en accepteer gebruikersovereenkomst.

En zo'n moment - dat je Heroes Land online registratie is ingeschakeld, maar iets wat niet veel naast? Controleer of u een bijgewerkte versie van Adobe Flashplayer, waarschijnlijk de reden is dat.

Dus nu het werkt, kunt u beginnen met het maken van een karakter, of liever de personages - Heroes Land spel online kunt u maken en de controle maximaal negen tekens van verschillende rassen en facties. De enige "maar" - ze zijn niet toegestaan ​​om te interageren. Nou, de vraag over het nummer van de vraag - over de kwaliteit. Zich aanbieden om een ​​uniek karakter die u worden aangeboden veel kansen te creëren - keuze factie, klasse, beroep, en natuurlijk, de oprichting van het portret. Laten we beginnen met breuken, die in de wereld van Heroes Land online leven en confronteert het normbedrag - ze zijn onderverdeeld in drie en klassiek op krijgers en magiërs.

De eerste race - de vertegenwoordigers van de Wereld: ridders, elfen en tovenaars.

De tweede race - de vertegenwoordigers van de duisternis: de bewoners van de hel, necromancers, tovenaars.

De derde race - de personages nemen een neutrale partij: moeras inwoners en barbaren "elementalists."

Volgende, een naam toewijzen aan het geselecteerde teken en ontwikkelen van geschikte ras portret. Hier, misschien, kunnen we nu spelen Heroes Land.

Een van de belangrijkste waarden van je personage in deze mythische en onvoorspelbare wereld, het is de "ervaring", die groter wordt met elk voorbijgaand ronde. Ook nog een belangrijke eigenschap voor degenen die wensen om het spel online Heroes Land spelen als een militair strateeg - is "charisma". Hebben van het in overvloed, kunt u het aantal eenheden te krijgen en vormen een leger waardig van hun leider. By the way, het kopen van huursoldaten eerder rendabele investering van geld, omdat ze hem niet kunnen doden, maar alleen voor een tijdje terug te trekken uit het spel.

Heroes Land online game, die een waardige tegenstander te vechten een-op-een en in groep gevechten of georganiseerde toernooien kunnen zijn (nieuwsgierig functie lokale PvP - ze kunnen concurreren onmiddellijk dwingen vier spelers). Voor een meer vreedzame strategen Heroes Land spelen een even spannend - kan je grondstoffen verzamelen, kastelen bouwen, gaan in games of economie om een ​​reiziger te worden. Verenigen in de groep en gaan zien de wereld, vechten monsters, draken lair te zoeken naar en produceren unieke artefacten. Let op samen te werken met andere spelers, heb je de mogelijkheid om door te gaan om te vergelijken en te analyseren en je beste / problematische kant aan de meest succesvolle tandem te creëren.

Tot slot merken we op dat het spel online Heroes Land spelen - is meer dan alleen een eerbetoon aan de geliefde door miljoenen «Might and Magic III», er zijn geest en zijn wetten, hier vindt u nog meer avontuurlijk en interessant ontmoetingen met mythische wezens van deze mysterieuze en fantastische wereld.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more