Bladwijzers

Zone 403

Alternatieve namen: Zone 403

Als u wilt dat het comfort van uw huis, probeer dan je hand in de strijd om te overleven in een post-apocalyptische wereld, het spel Zone 403 online voor jou. Dit spel bevat combat simulator en elementen van de economische strategie. Om het spel Zone 403 spelen online je hoeft niet deel te nemen aan een vervelende game client installatie of aanvullende programma's. Om dit te doen moet je alleen toegang tot het internet via uw favoriete browser en ga door middel van een eenvoudige registratie. Geen wonder dat online game zone 403 op uw server combineert enkele duizenden mensen die al hun overlevingsstrategie hebben gekozen. Iemand koos voor de harde manier harde eenzame stalker, andere groepen maken en strijden om invloed in deze wrede wereld, deel te nemen aan de opnames, de handel en het aangaan van de productie van goederen.

Om te spelen in Zone 403 online moet u zich registreren. Doe mee met het spel Zone 403 eenvoudige en zal u niet veel tijd. Om te beginnen, selecteert u de oorspronkelijke naam voor je personage, die de andere online spelers zullen zien. Voer vervolgens het spel alleen bekend bij u en bevestig uw wachtwoord in om vertrouwd te maken met de regels die moeten worden gevolgd. Na deze registratie Zone 403 klaar is en u zich kunt concentreren op de overleving in de wereld na de apocalyps.

Zone 403 is een wereld waar we moeten spelen voor een stalker - een man die op onverklaarbare wijze overleefde manier tijdens de Apocalyps. Na het invoeren van het spel krijg je de keuze van het starten van uw eerste niveau wapens. Het spel heeft drie soorten wapens: vuurwapens, laser en impuls. Ontwikkel je gekozen wapen en vaardigheden om het te gebruiken. Hoe vaker je karakter gebruikt het - hoe beter het wordt gebruikt. Om het type wapen in het spel voorzien van speciale winkels met uniformen veranderen.

Iedereen begint om het spel online te spelen Zone 403 van zijn vuurdoop. Om dit te doen, klikt u op de groene knop "om te vechten" om de interface van je karakter en de gevechten in de sectie, en dan heb je een fatsoenlijke tegenstander.

Gevechten in de 403 zone optreden stapsgewijs. Meer in het bijzonder, moet je de richting waarin je tegenstander zal gaan en schiet in die richting te voorspellen. Met precies het tegenovergestelde moet je handelen tijdens schot van je tegenstander. Veel interessanter om te spelen in Zone 403 en deel te nemen aan de gevechten tussen gaming groepen, omdat het hier gaat meer echte mensen. Oderzhivaya overhand in gevechten, krijgt u waardevolle hulpbronnen en meer waardevolle ervaring. Kan uw bedrijf genie te tonen en te verkopen gedolven middelen in de markt tegen concurrerende prijzen voor jezelf. Hoe om te begrijpen de zone 403 - online - een spel waarin te overleven, heel moeilijk, dus het is beter om samen te werken met de meest mooie voor je broeders in het achterhoofd.

Online Game Zone 403 is een wereld die is zeer groot en is verdeeld in kleine gebieden, die strategisch belangrijke gebouwen, wegen en andere texturen zal worden geplaatst. Ze kunnen werken verdienen in de fabrieken. U kunt ook een van hen te kopen en winst maken. Als je te lui, je loer avonturier werken, gaan op de weg en terroriseren onzorgvuldig reizigers.

Ontvangen de doop met vuur en eerst geld verdienen, moet u overwegen uw combat gear om je verdediging te verbeteren. Zulke noodzakelijke dingen weer kan worden gevonden in winkels waar een breed assortiment van armor, helmen, schoenen, camouflage. In de strijd met een superieure ervaring voor u in en de aanval van de vijand is een voordeel in een versnelling zal u helpen uw leven redden. De ervaring die je krijgt na het gevecht gaat over de ontwikkeling van je karakter. Bijvoorbeeld, het verbeteren van de vaardigheid van maskeren kan over het algemeen nadelig voor u om een ​​gevecht te missen.

Zorg ervoor dat het spel Zone 403 online geeft je de kans om te voelen in de wereld na de Apocalyps, en elke dag vechten om te overleven in het geven.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more