Bladwijzers

Dierentuin 2 Dierenpark

Alternatieve namen:

Zoo 2 Animal Park boerderijspel ziet er niet helemaal standaard uit. Er zijn geen tractoren en tuinen in het spel, maar de eerste dingen eerst. Hier vind je leuke cartoon-graphics en muzikale begeleiding!

Zoo 2 Animal Park wordt leuk om te spelen! Iedereen houdt immers van kinderboerderijen, waar je niet alleen naar dieren kunt kijken, maar ze ook kunt aaien, voeren en verzorgen. Zo'n dierentuin moet je helpen bij het beheren van je grootvader, die deze boerderij allemaal heeft geërfd. Het spel begint gewoon met het feit dat hij een brief ontvangt waarin hij dit nieuws te horen krijgt. Hij heeft absoluut geen idee wat hij ermee moet en hier zal uw hulp nuttig voor hem zijn.

Je kunt

nieuwe inwoners voor je dierentuin kopen, of je kunt het krijgen door taken te voltooien, stukjes foto's te verzamelen van puzzels met zeldzame dieren. Om dieren te fokken die je al hebt, moet je een paar dieren van dezelfde soort in één omheining zetten en na een tijdje zullen ze grappige baby's krijgen. Voor het houden van verschillende soorten dieren is het natuurlijk noodzakelijk om plaatsen voor hen uit te rusten waar ze zich thuis kunnen voelen. In totaal heeft de game acht soorten terrein voor elke smaak.

  • Weiden
  • Eilanden, steppen
  • Bos
  • Bergen
  • Savanne
  • Regenwoud
  • Volières met winterklimaat
  • Reservoirs

Elk van de huisdieren zal een huis vinden dat hij leuk vindt tussen zo'n variëteit. De opstelling van al deze hoeken verschilt in complexiteit en kosten. Wanneer een dier aandacht nodig heeft, verschijnt er een pictogram boven het verblijf waar het leeft, dat aangeeft wat er moet gebeuren. Voer of ruim bijvoorbeeld uw huisdier op. Dieren komen in verschillende niveaus en zelfs generaties voor, net als in het leven.

Je kunt veel vertellen over de bewoners van de dierentuin, maar niet alleen de dieren zijn belangrijk in de dierentuin, maar ook de bezoekers. Naast de voor de hand liggende uitbreiding van de lijst met huisdieren die in de dierentuin zijn vertegenwoordigd, moet u ervoor zorgen dat bezoekers zich op hun gemak voelen. Het is belangrijk om paden te hebben, winkels waar bezoekers kunnen winkelen en verschillende decoraties die uw dierentuin zullen versieren. Vergeet speelgoed voor huisdieren niet. Dieren die spelen zien er heel schattig uit en verrukken bezoekers.

Er zijn hier

en een schurk die zal proberen je dierentuin uit het bezette gebied te verdrijven om er een nieuw winkelcentrum voor in de plaats te bouwen. In het begin gaat het echt niet goed, er zijn maar drie omhuizingen en er zijn helemaal geen bezoekers, maar zodra je de leiding op je neemt, verandert alles. Voor ontwikkeling heb je geld en verschillende materialen nodig. Je kunt dit allemaal verdienen door heel verschillende taken uit te voeren. Bouw een ander verblijf of vergroot het aantal dieren, of trek misschien nieuwe bezoekers aan. Maar je kunt ook de andere kant op gaan en dit alles voor echt geld kopen. In de beginfase zorgt dit ervoor dat uw dierentuin zich sneller kan ontwikkelen.

Na een tijdje kun je met andere spelers communiceren. Om dit te doen, moet je een gebouw bouwen dat de Club heet. De club stelt je in staat om zaken te doen met andere clubs, deel te nemen aan competities en middelen te delen.

Zoo 2 Animal Park gratis download op pc, u kunt de link volgen.

Er is iets te doen in het spel! Breng tijd door in het gezelschap van grappige dieren! Begin nu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more