Bladwijzers

ZooMumba

Alternatieve namen: ZooMamba

Zoomumba

Farmerama online - is een browser online spel dat is gewijd aan het creëren van een persoonlijke universele onderwerpen dierentuin. Online game ZooMamba confronteert speler doel is het opbouwen en ontwikkelen van de beste dierentuin! De gebruiker kiest die zich vestigen in je dierentuin als zijn bouw en bezoekers aan te trekken.

Omdat het spel is Zoomumba online browser, is het niet zeer hoge systeemeisen nodig. Om te spelen, de volgende parameters zal genoeg computer

• Processor 1 GHz;

• 512 MB RAM

• Een 64 MB videokaart.

Nou ja, natuurlijk, hebt u een internetaansluiting en een browser.

Om het spel te beginnen, moet u controleren is gepasseerd in het spel ZooMumba, dat wil zeggen, maak een persoonlijk profiel van de speler. Om ZooMumba registratie worden uitgevoerd een sectie op de site Registratie ZooMumba moet kiezen en doe je het volgende:

• Voer uw naam, die zal worden gebruikt in het spel;

• Voer uw e-mail;

• Voer het wachtwoord;

• Lees en ga akkoord met de gebruiksvoorwaarden van het spel.

Online registreren Zoomumba eindigt hier en u kunt direct naar het spel.

Aan het begin van het spel ZooMumba zal helpen assistent, wiens naam Galja. Het zal voorstellen wat te doen in verschillende situaties, en zal de fundamentele wetten van het spel te introduceren. Om het spel te beheersen, volg gewoon de aanwijzingen.

Aanvankelijk, elke speler krijgt een startkapitaal, die is vertegenwoordigd in de vorm:

• zveropenni

• zoodollary

Zveropenni - de valuta die je kunt krijgen in het spel, is ze gebracht een bepaald bedrag voor 1 uur.

Zoodollary - de valuta die kan worden gekocht voor echt geld en opent een aantal eerder niet-beschikbare functies. Het is belangrijk op te merken dat bijdragen aan het spel van echt geld vereenvoudigt het proces van de ontwikkeling van de dierentuin.

Zoomumba online game waarvan het doel is om de beste dierentuin te creëren. En de speler, zoals de regisseur, zal kiezen voor de richting van de dierentuin. Tijdens het spel, zal de gebruiker moeten gewetensvol de zorg over hun huisdieren, vermaken de bezoekers en het maximaliseren van uw inkomsten, die gestaag zal toenemen als de gebruiker de dierentuin te verbeteren.

Play ZooMumba, online, moet je constant te verbeteren. Ontvangen gelden moeten onmiddellijk investeren in de modernisering en ontwikkeling van haar dierentuin, om het de beste en meest unieke maken.

Eerst moet je behuizingen voor huisdieren krijgen. U kunt ze op verschillende plaatsen en in verschillende combinaties. Eenmaal geïnstalleerd kooien - kan er huisdieren lopen. Noodzaak om voortdurend te kijken naar de conditie van de veestapel. Zich vestigen in een volière vrouwelijke en mannelijke, kunt u een paar die dan kan baren creëren. Of u kunt entertainment regelen, zet in een cel twee agressieve mannen, maar in dit geval ze elkaar kunnen doden.

In ZooMumba spelen mag niet voor een moment vergeten dat dieren hebben aandacht, zorg en genegenheid. We moeten niet vergeten om hun huisdieren, drank, ijzer, trein voeden en toezicht op de staat van hun gezondheid.

Verfraaien van volières, kunt u de rangschikking van de dierentuin, die ook voegt enkele unieke dierentuin te stimuleren, meer verkeer en de winst, respectievelijk.

Alles wat je nodig hebt om het spel online te spelen Zoomumba kunnen worden gekocht in de winkel. In het proces van ontwikkeling kunnen extra verbeteringen die kunnen worden geplaatst in de dierentuin schaffen. Het kan, bijvoorbeeld, een pretpark. Uiteraard zijn deze verbeteringen dragen bij aan waardering van de dierentuin als gevolg meer mensen in zullen lopen en brengen grote winst.

Verbeter inkomsten zal ook helpen de dierentuin gelegen op het hotel. Verder kan ook worden uitgerust met verschillende eetgelegenheden die een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de dierentuin maken.

Tussen behuizingen kan worden geïnstalleerd een verscheidenheid van decoratieve en uw bezoekers hebben een comfortabele en handige reis. Leg het spoor naar de geest, zodat hetzelfde kan gemakkelijk elke behuizing worden bereikt.

Graphics in het spel is vrij kwaliteit en comfortabel. Ook in het spel heeft veel aangename verrassingen van de ontwikkelaars bij speciale gelegenheden. Breng tijd door met plezier samen met Zoomumba online!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more