Bladwijzers

Call of the Dragon

Alternatieve namen: roep van de draak, draak spel gesprek, het gesprek van de draak online, bel de draak online game, speel online oproep van de draak

Draken - dit mythische personages die de aandacht van mensen voor een lange tijd aan te trekken. Zij worden genoemd in sprookjes, legendes en films. Computer games zijn ook geen uitzondering. Aangeboden ter overweging een browser online game Call of the Dragon - MMORPG in het Russisch.

Als je van dit genre van games, dan ga je gang, maar vóór de inschrijving beoordeling de systeemeisen voor de PC:

·                    Operating System Windows Vista/7/XP/NT/2000

·                    Processor Pentium III 1000 Mhz

·                    Het RAM 512 Mb

·                    Internet 56KB (Modem) of sneller

·                    Browser .

Zoals je misschien al hebt gemerkt, is het spel geschikt voor zelfs de kantoor-versie van de computer. Doe mee met het spel Call of the Dragon standaard: de officiële website van het spel druk op de knop om een ​​account aan te maken, die de pagina waar u wordt gevraagd om een ​​e-mailadres, wachtwoord en de naam waarmee u weten op het forum in te voeren zal openen. Hier zijn het accepteren van de licentie-overeenkomst, en u drukt op de grote rode knop om te spelen. Op dit uw registratie Call Dragon afgewerkt. En je krijgt een pagina met getrokken wereldkaart Stilland de locatie van gameservers heeft gemarkeerd. Hier kiest u een game server, en gaat naar het creëren van karakters pagina. Er wordt meteen opgemerkt dat het spel online Call of the Dragon je zal spelen voor het menselijk ras. Je moet kiezen tussen helden als

·                     Warrior

·                     Mage

·                     Assassin

·                     Vampire

Warriors - zijn de helden die over de vaardigheden om een ​​hoog niveau van bescherming van de melee en hebben. Magee gespecialiseerd in het toepassen van magische aanval op een afstand.

Assassin - snel en koelbloedige krijger die in de strijd tegenstanders kunnen frustreren. Vampieren kunnen zich specialiseren in spreuken, kan worden behandeld en andere bonussen.

Het kiezen van het geslacht van het karakter en specialisatie, maar ook door zijn naam die u kunt beginnen met het spelen van het spel online Call of the Dragon. Bel om te beginnen met de Dragon online game biedt u een opleiding ontvangen aan het einde van die je de besturing onder de knie hebt in het spel.

Liepen rond de stad en doen wat quests, kunt u direct bellen van de Dragon online om een ​​paar levels te verdienen. Verkregen voor elk niveau je spel personage krijgt 5 punten, die je naar eigen goeddunken wordt verdeeld over de belangrijkste kenmerken van het personage:

·                     Luck

·                     Vermogen

·                     Intelligence

·                     Endurance

·                     Agility

City, waar je jezelf als je in Call of the Dragon een standaard structuur spelen. Daar kunt u het stadhuis, winkels die wapens verkopen, accessoires bezoeken, vinden de markt arena en kan een bezoek brengen aan andere standaard structuur.

Spel Call of the Dragon online verschilt van de meeste online games, want het biedt de mogelijkheid om je karakter te trainen zonder de persoonlijke deelname van de speler (in de offline modus). Maar dit soort training heb je te besteden actiepunten, die elke ochtend worden aangevuld. Ruime mogelijkheden worden geopend voor fans om dingen in het spel te verbeteren. Hier is waar ze terecht kunnen: U kan op verzoek van de items, maak ze schoon, analyseren, verbeteren, insluiten objecten in de runen en zelfs vergeestelijken hen.

Het is vermeldenswaard dat het spel heeft een drempel van volwassenheid: tot 10 verboden strijd tussen spelers en meer dan 10 level - je kunt vechten in de arena. Maar in de arena kun je niet meer uitgeven dan 20 gevechten per dag. Tijdens de strijd in de arena van je personage krijgt een rating en eer. Al de rest kan gaan om dieren te doden en quests die NPC's geven doen. Strijd tegen monsters in het spel vindt plaats zonder de deelname van het spel karakter.

Geld en ervaring verdienen wanneer u opraken actiepunten je karakter kunnen een aanvraag voor een arbeids-uitwisseling zal zijn.

Play Call of the Dragon zal een beroep op fans en team spelen, omdat de vorming van gilden in het spel gegeven door de ontwikkelaars. Deelnemen aan de gilde, zal je karakter in staat zijn om het gilde gebouwen te gebruiken, alsook deel te nemen aan de gevechten tussen gildes.

Call of the Dragon online registratie kunt u een duik nemen in de magische wereld vol avontuur. Hier kan iedereen iets bijzonders vinden.

 

Bel Dragon registratie