Bladwijzers

Star Kolonie

Alternatieve namen: Starscolony

Star Colony online - ongebruikelijke vertegenwoordiger computer online games. Dit project staat zijn economische strategie, en klassieke RPG zoektocht combineren. Dat online spel Star spelers kolonie vormt een unieke gelegenheid om uw eigen ruimte kolonie bouwen, produceren een verscheidenheid aan middelen en zich in de strijd met een groot aantal concurrenten.

Doe mee met het spel Star kolonie moet je niet veel tijd in beslag nemen, hoef je alleen maar een scherm met naam, e-mailadres, die u een e-mail bevestiging van uw inschrijving ontvangt, kiest u een complex wachtwoord voor de selectie en geef uw geslacht kiezen. Zoals we zien in het spel Star Online registratie kolonies ontwikkeld in de meest eenvoudige en toegankelijke manier. Ster van het Register kolonie is uw ticket naar de wereld van de toekomst, waarin je je eigen carrière op te bouwen en een succesvolle eigenaar van een ruimte kolonie. Tijdens het spelen van het spel online Star kolonie is geheel gratis, en aangezien het spel is volledig browser-based, hoeft u niet om geen klanten te downloaden en te installeren op uw computer.

In tegenstelling tot de meeste andere online games, online spel Star kolonie heeft een onderscheidend vermogen - kans verloren. Ja, hier is je personage zo verstoken van comfort en onsterfelijkheid gevaar vertrekken dit leven wacht op u bij elke beurt - honger, ziekte, strijd, een aanval op de lokale fauna - dit alles op elk gewenst moment kunt u beroven van het leven, dus het loont vooral voorzichtig te zijn op het eerste het begin van het spel. Na verloop van tijd, als je in staat om genoeg geld te verzamelen en de nodige studies uit te voeren zal zijn, de beschikbaarheid van klonen wordt je karakter, dat is de sleutel tot het oplossen van het probleem van de mogelijke dood, maar tot dat moment zijn belangrijkste waarde - het leven is de moeite waard om zeer zorgvuldig te bewaren.

Vanaf het spel, je karakter is nog erg vroeg om te beslissen wat voor soort dan ook mondiale problemen, omdat zal op de voorgrond vragen van zijn eigen overleven in de grote stad komen. Je eerste baan te vinden, laat het dan onderbetaald en ondergewaardeerd, maar het zal veel nodig voor de aankoop van voedsel te brengen en te drinken geld. Een dergelijke vrijheid van handelen, die het mogelijk maakt de speler om berucht als een avonturier te worden, en een gezagsgetrouwe en respectabel zakenman, en misschien een en ander samen, trekt veel willen om het spel online te spelen Star kolonie, vandaag over de hele wereld het opbouwen van hun carrière in de wereld van de toekomst bezig tienduizenden mensen.

Na verloop van tijd, zal niet alleen uw bankrekening in het virtuele spel te verhogen zal groeien uw ambities en doelen. Als u gisteren opgelost het onmiddellijke probleem van het vinden van voedsel en onderdak, maar nu u het beheren van een hele kolonie van stellaire leiders enorme kasstromen en het oplossen van mondiale problemen vangen nieuwe gebieden en het verhogen van haar invloed in de gaming wereld. Zoals u kunt zien, spelen Star kolonie in haar verwondering in elke fase van het spel, want van wat de kolonie spel Star spelers niet te vervelen. Probeer het en je bouwt een fantastische carrière in de wereld van de toekomst!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more