Favorieten

Droomvelden

Spel Dream Fields

Droomvelden

Dream Fields

Droomvelden - zal je vanaf de eerste seconden verbazen met zijn schoonheid. Je komt terecht in een echt sprookje dat je als kind kunt vertellen. Dompel jezelf onder in de wereld van de boerderij die met elkaar verweven zijn en fantasie, magie en prachtige teddyberen. Deze boerderij is volledig ondergedompeld in de magie van waar je beste assistenten teddyberen zullen zijn. Ze zullen al het harde werk voor je doen, bessen, paddenstoelen en nectar verzamelen. Deze Fur TV weet alles om hen heen, neemt slechts een paar van de acties om hen te begeleiden.
Het belangrijkste is dat je helpers niet meer zullen spelen. Legends helpen je zonder je favoriete traktaties. Ze zijn natuurlijk dol op jam, en dat moet je altijd zijn. Het kan een elementaire kok zijn, bessen, suiker en water in een van de gebouwen, en in aanwezigheid van spelvaluta - kristallen - en je kunt een in-game winkel kopen.
Er zijn drie functies die het spel zullen helpen ontwikkelen - het zijn kristallen, goud en natuurlijk de verbeelding. Toegang tot de laatste zou altijd moeten zijn, zonder deze verplaats je geen enkele stap. Koop haar op verschillende manieren, het kan zichzelf bijvoorbeeld herstellen, hun buren op de boerderij helpen, er een speciaal huis van maken of kopen voor kristallen. Goud wordt een stuk makkelijker, het wordt uitgegeven voor het uitvoeren van bepaalde taken of quests.
Droomvelden dompelt je onder in een wereld van echte fantasieën. Nodig je vrienden van sociale netwerken uit om plezier te hebben en elkaar te helpen. Bekijk ze en ontvang elke zevende dag speciale kistkristallen.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more