Favorieten

Farm Days

Spel Farm Days

Farm Days

Farm Days

Game Farm Days: overnemen
Inwoners van de stad denken soms dat het leven op een boerderij heel aangenaam is - het weer is altijd geweldig, de zon schijnt, de lucht is schoon, het eten is vers. Maar dit gebeurt als je een toerist in het dorp bent, wanneer je niet van zonsopgang tot zonsondergang hoeft te werken, zodat er eten op tafel ligt. Een beetje begrip van hoe het is om op aarde te werken, wordt geholpen door het browsergame Farm Days. Het begon allemaal met het feit dat je een erfenis had achtergelaten - een verlaten boerderij. Nadat u de rechten van de eigenaar bent aangegaan, bent u onmiddellijk op de plaats aangekomen om de omvang van het land te beoordelen. Maar wat was de teleurstelling van wat hij zag - alles rondom was bedekt met hoog gras en twee eenzame gebouwen - je huis en schuur, loensen en gewicht verloren. Het lijkt erop dat de vorige eigenaar al heel lang niets heeft gedaan en in de loop der jaren is er volledige verwoesting gekomen. Welnu, je moet laten zien waar je klaar voor bent, en dat de stadsbewoners ook in staat zijn om te presteren en kunnen werken. Als je Farm Days wilt spelen, heb je inspiratie en geduld nodig om eerst naar de assistent te luisteren die je zal ontmoeten, je acties te sturen en opdrachten te geven. Haar naam is Masha - een levendig meisje dat in de buurt woont. Zodra ze je begroette, richtte ze zich meteen op het belangrijkste - werk. Wij ontwikkelen onze eigen boerderij
Het meisje liet zien in welke vreselijke toestand je huis verkeert en als je erin wilt wonen, moet je het repareren. Schrik niet, het is gemakkelijk om het te doen - je hoeft alleen maar op het gebouw te klikken, en hier is een klein wit herenhuis met een slim rood dak en een kleine tuin rondom. De volgende in de rij is de schuur - het hoofdgebouw, omdat ze het gewas erin stoppen en het gereedschap vasthouden. Het bleek dat hij ook een grote opknapbeurt nodig had. Doe hetzelfde met hem, en op magische wijze worden de gaten in het dak hersteld, de muren zijn geverfd, de gebroken ramen zijn vervangen door nieuwe. Wanneer het reparatieprobleem is opgelost, beginnen we het gewas te laten groeien. Het eerste wat je moet groeien is tarwe. Om te beginnen, trekt u water in een put en giet u een klein gebied met korrels. We moeten wachten tot de spruiten uitkomen, rijpen, en het zal mogelijk zijn om ze te verzamelen. Maar er is een kortere manier - om twee monetaire eenheden te betalen, en de tarwe zal veel sneller groeien. Om elke actie te voltooien, moet u cursief maken over objecten:
• We verzamelen water in de put
• Klik op de plot om water te geven
• Wanneer het gewas rijp is, klikt u nogmaals om het te oogsten.
Als we in de toekomst Farmer's Day blijven spelen, doen we hetzelfde wanneer we actie moeten ondernemen. Begin met verdienen
Het ontwikkelingsscenario van het spel is interessant, en om je naam erin te voeren, zal Farm Days-registratie je helpen of registreren via een sociale pagina. Wanneer het gewas is geoogst, valt het in de schuur die je hebt gerepareerd, waarnaast je een prikbord ziet. Zodra daar een groen vinkje verschijnt, is er een nieuwe taak aangekomen. Op iPlayer Farm Days kunt u een lucratieve deal krijgen voor de levering van een van de producten, en als u het accepteert, begint serieus werk. Vanaf nu moet u uw imago onthouden en proberen klanten niet teleur te stellen. Geleidelijk zullen Farm Days veel interessante mogelijkheden voor u openen:
• Fokdieren en pluimvee
• Groei een verscheidenheid aan planten
• Bouw ondernemingen
• Producten verwerken tot goederen
• Verkoop ze in markten en winkels
Je gaat van een stadsbewoner die op leeg land is aangekomen naar een ervaren boer, zich ontwikkelend en rijk, die alles onder controle heeft.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more