Favorieten

Forge of Empires

Spel Forge of Empires

Forge of Empires

Forge of Empires

Forge of Empires - van de primitieve samenleving tot de moderne tijd. Het spel Forge of Empires is uniek omdat de speler erin alle stadia van menselijke ontwikkeling en wetenschappelijke prestaties van het stenen tijdperk tot heden doorloopt. Dit project trok de aandacht van meer dan 20 miljoen spelers over de hele wereld, dus de gebruiker hoeft niet alleen te zijn in de uitgestrekte woestijnwereld van de game-wereld. In Forge of Empires begint het spel met een klein dorp dat door slechts een paar mensen wordt bewoond. Door nieuwe technologieën te verkennen, wetenschap en cultuur te ontwikkelen, kan de speler een enorme, machtige staat opbouwen, met een grote bevolking, industrieën op hoog niveau en een sterk leger. Dit project is een militair-economische strategie waarin het onmogelijk is om resultaten te boeken zonder een wijs landbestuur en uitmuntende militaire prestaties. Forge of Empires - functies. Je kunt het Forge of Empires-project alleen spelen nadat je je vooraf hebt geregistreerd. Het invullen van het formulier kost niet veel tijd, u moet een geldig e-mailadres invoeren in het daarvoor bestemde veld en een wachtwoord bedenken. Deze formaliteit is nodig zodat de speler, die keer op keer binnenkomt, in zijn profiel kan komen met alle prestaties, middelen en vrienden. In de nieuwe wereld van de gebruiker zal een adviseur genaamd Ragu Silvertong de gebruiker ontmoeten, in de beginfase zal hij helpen om de fijne kneepjes van de gameplay te begrijpen. Later zullen er andere adviseurs verschijnen - de architect zal leren hoe gebouwen en productie te bouwen, de wetenschapper hoe onderzoek te starten, de militaire instructeur hoe het leger te trainen en een campagne te voeren. Om een u200bu200bsuccesvol economisch systeem op te bouwen, is het noodzakelijk om middelen te onttrekken, productie op te bouwen, goederen te produceren en belastingen te innen. Om dit te doen, moet je gebouwen bouwen:
• Woongebouwen vergroten het aantal stadsbewoners, dat op hun beurt belasting betaalt en munten naar de schatkist brengt. • Met productiefaciliteiten kunt u middelen onttrekken;
• Industriële productie uit grondstoffen produceert verschillende goederen, materialen voor verschillende industrieën kunnen zich in verschillende delen van het continent bevinden;
• Met militaire gebouwen kun je troepen rekruteren en trainen. • Openbare gebouwen en decoratieve decoraties voor de stad verrukken de bewoners en verhogen hun geluk. Een gelukkige bevolking betaalt graag belastingen en werkt voor het welzijn van de staat. Een mooie en gelukkige stad is zeker goed, maar om je te ontwikkelen, heb je een plek nodig voor nieuwe gebouwen, dus zonder het grondgebied uit te breiden en de buren te veroveren, zal het niet werken. Eerst moet de speler verkenningsoperaties uitvoeren van aangrenzende landen en vervolgens troepen sturen. Alleen door je aan te sluiten bij nieuwe landen, kun je de grenzen van je rijk verleggen. Er zijn verschillende soorten troepen in FOE TV, ze verschijnen als een speler door de tijd beweegt en de wetenschappelijke basis van de staat zich ontwikkelt. Het leger is onderverdeeld in de volgende typen:
• Snelle soldaten - gaan ver, maar het pantser is zwak;
• Lichte troepen - snel, sterk;
• Zware troepen - langzaam maar goed verdedigd als ze dicht bij de vijand kunnen komen, weersta niet;
• Pijlen - vallen perfect op afstand aan, maar kunnen niet tegen elkaar;
• Truckers - alleen langeafstandsgevechten kunnen door het hele slagveld schieten. FOE-spel waarbij de gebruiker de troepen en het verloop van de strijd bestuurt. Het is voor hem mogelijk om de soldaten te verdelen, die het beter is om de strijd aan te gaan met deze vijand, en die moeten worden achtergelaten om zijn geboorteplaats te beschermen. De strijd zelf vindt stapsgewijs plaats, de gebruiker verplaatst zijn soldaten alleen en stuurt ze naar de aanval. Er zijn buren in het spel waarmee je kunt vechten, ruilen of verenigen in de Guild.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more