Bladwijzers

Age of Steel

Spel Age of Steel

Age of Steel

Age of Steel

Voor ons is een nieuwe spannende spel Age of Steel van een van de bedrijven die zintuiglijke spelletjes ontwikkelt. Vandaag zal schrijvers dompelt je onder in een wereld die een nucleaire oorlog heeft overleefd. Nu is de wereld wordt geregeerd door grote bedrijven leidt de strijd om resource saldi. Elk van hen heeft een eigen leger, en ze maken de hele oorlog. U als commandant van een van de eenheden moeten naar de mijn van rivalen aanvallen te beschermen. Heeft u een kleine plant die een verscheidenheid aan wapens produceert. Uw taak is om een defensieve lijn op te bouwen en te vernietigen de oprukkende vijand. Expose het pistool, zodat de eerste golf van aanvallers te houden. Voor het vernietigen van vijandelijke voertuigen krijgt u wedstrijdpunten. Bij deze bent u in staat om reparaties van bestaande wapens te doen, en belangrijker nog, het ontwikkelen en produceren van een nieuwe. In de linker bovenhoek vind je de omvang van de punten en de kracht van je basis te zien. Hieronder vindt u een selectie van wapens en welk niveau je doet. Verwachten dat hun middelen voorzichtig. Vergeet niet dat zodra de vijandelijke leger zal breken in je kasteel, je verliest. Dit spel zal u toelaten om je talent militaire leider en strateeg tonen. En we zijn er zeker van dat u tijd plezier zal besteden en win deze spannende strijd
Spel Age of Steel heeft een boeiende gameplay die niemand onberoerd laten. Nogal een interessante grafiek in de kleuren van de mooie, grijze geluid en de sfeer zal je de kracht van de vijandelijkheden te geven. Download het spel naar zijn tablet, mobiele telefoon of computer en plezier hebben. Het is ook mogelijk om online rechtstreeks op het internet te spelen. Registreren of gebruik maken van uw account van de sociale netwerken. Nodig je vrienden, of gewoon concurreren met andere spelers. Wij zijn ervan overtuigd dat elke speler in staat is om plaats te nemen in de rating.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more