Favorieten

Kids Tangram

Spel Kids Tangram

Kids Tangram

Kids Tangram

Voor ons is een nieuwe spannende spel Kids Tangram waar we een duik in de fascinerende wereld van origami. Het is de kunst van het creëren van een verscheidenheid van sculpturen gemaakt van papier. U wilt proberen jezelf om iets interessants te creëren? Door Kids Tangram spel heb je een kans. Vroeg contact plaatsvindt voordat een aantal beelden beeltenis van verschillende dieren of andere voorwerpen. Selecteer een van hen en zorgvuldig te overwegen. Zodra u op het dit aan stukken geslagen en alleen de afbeelding wordt zichtbaar in de voorkant van je. Jouw taak is om het te herscheppen van puin. Slepen en neerzetten op bepaalde plaatsen tot je het hele plaatje te krijgen. Hiervoor krijgt u punten, en u kunt doorgaan naar de volgende opdracht
Game Kids Tangram ontwikkeld met behulp van HTML5-technologie, waardoor het een voordeel geeft, want je kunt spelen niet alleen op de PC, maar ook op een aanraking apparaat. Het heeft geen bloedige veldslagen en het is ontworpen voor spelers die graag hun tijd doorbrengen in het oplossen van diverse puzzels. Installeer gewoon de Kids Tangram op uw apparaat, en geniet van een origineel script van dit fascinerende spel. Als u niet wilt om het te bouwen om hun apparaat, kun je spelen op onze website online. Open het gewoon in je browser en begin.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more