Bladwijzers

zonder hoofd

Spel HeadLess

zonder hoofd

HeadLess

Vandaag willen we presenteren u een nieuwe originele spel heel Headless. Het scenaristen bedrijf dat speelgoed heeft gemaakt, zou een mooie donkere wereld te creëren en om een ​​interessante verhaallijn draaien. De achtergrond is heel interessant. In deze wereld leefde een kalkoen genaamd Tom, die opgroeide in het mysterie en verdwalen in het bos boerderij. Hij leefde een zorgeloos en gelukkig elke zonnige dag, maar op een dag de eigenaar van het landgoed van onze held gedraaid en sneed zijn hoofd. Maar er is iets mis gegaan, en onze held was in staat om een ​​soort sprookjesachtige manier te overleven. En nu geklemd zijn hoofd, nam hij aan zijn hielen naar de magische bron die in staat is wanneer het tijd is om terug te gaan naar increment draaien is. Maar zijn pad zal niet zo makkelijk zijn. Volgens de weg te wachten op een veel gevaren en diverse valkuilen die je moet springen of rennen. Immers, als onze held zich bevindt in hen, uiteindelijk sterft hij. Onderweg zullen we bij zakken van het bloed komen, moeten we om ze te verzamelen dat de gezondheid zou houden, want als het zal naar beneden glijden een strook van onze held zal sterven. Bij elk niveau van complexiteit zal alleen maar toenemen, zodat het juiste plan om te rennen en te laten zien de wonderen van handigheid die onze held zou helpen
Game Headless ontwikkeld in HTML5 platform waarmee spelers om het te spelen op elk besturingssysteem en alle devayse dat op het moment in de wereld bestaat. U kunt Headless downloaden naar hun apparaat of spelen op onze site geopend in ofwel uw browser. We zijn ervan overtuigd dat het spel Headless je meteen zal vertragen, en je zal meer dan een uur doorbrengen in een spannende race om te overleven.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more