Favorieten

Tricky Trip

Spel Tricky Trip

Tricky Trip

Tricky Trip

Bergen - hoeveel gevaren wachten voor hen als mensen die proberen te geven op de bergpassen. Elke persoon die besluit om een ​​wachttijd voor een hoop gevaren zijn. Vandaag de dag, het spel Tricky Reis met onze hoofdpersoon op zijn auto, we reizen door de bergketen. Het is onze taak om ons karakter te begeleiden vanaf het startpunt naar het einde en hem helpen te voorkomen dat alle gevaren. Dus, zullen we op het scherm machine. Je nodig hebt om te rijden via het op zijn manier om veel van de mislukkingen. Het zal dus worden verdeeld in een aantal richels. Wat zou je van de ene naar de andere wordt u met behulp van een soort van hefinrichting. Klikken met de muis op het scherm, zult u zien hoe hij kruipt uit van de lijn. Zodra u de muisknop loslaat, zal het verharden en vallen elkaar verbonden richels. Uw taak is om te helpen je ogen schatting om alles te berekenen, zodat deze lijn de banken samen zouden zijn verbonden, en in geen geval was niet meer of minder dan je nodig hebt. Immers, als zij de auto-ongeluk gebeurt in de afgrond en onze held zal sterven. Dus stap voor stap zullen we alle locaties te nemen en verdien punten
Game Tricky Trip heel interessant en zal u helpen uw tijd plezier door te brengen. Opening Tricky Trip op onze website, kunt u genieten van de avonturen samen met onze held.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more