Favorieten

Wolly

Spel Wolly

Wolly

Wolly

Robots - is kunstmatig gecreëerd mechanische wezens, wat is de structuur doet denken aan levende organismen. In onze moderne wereld, het gebruik ervan is zeer divers. Sommige zijn verantwoordelijk voor verschillende automatische processen een aantal toepassingen in de geneeskunde gevonden, terwijl andere worden gebruikt in ruimtetechnologie. Vandaag willen we u laten kennismaken met het spel Wolly. Daarin we snel naar uit om u in de dagen toen de kinderschoenen robot structuur. Een van de wetenschappers kwam met een robot in staat zijn om een ​​actie onder de controle van de exploitant en noemde dit model Wally. Vandaag op een speciaal terrein, zullen we het testen van de mogelijkheden. We hebben voor ons op het scherm zichtbaar locaties gelegen op hen met verschillende valstrikken in de vorm van kuilen in de grond en ga zo maar door. Zoals we zullen zien dozen die kan deze mislukkingen overschrijven. Uw taak is om de robot vast te houden aan een punt op het scherm gemarkeerd door een groene vlag. Het beheren van de beweging van onze robot kunnen we met de pijltjestoetsen op het toetsenbord van de computer, of raak de pijlen op het scherm van het apparaat. Uw taak is het indrukken van de dozen om alle gaten dicht in de grond. Alleen dan onze held zal reizen op het oppervlak en bereikt de ingestelde waarde. Bij elk nieuw niveau van complexiteit zal alleen maar toenemen, en het aantal valkuilen zullen meer en meer worden. Dus je zal nodig hebben om hun zorg te laten zien en oplossen van deze puzzel
Wolly spel is heel interessant en behoort tot de categorie puzzelgames. Het is ontworpen om logisch denken van kinderen te ontwikkelen, en natuurlijk de zorg. Opening Wolly op onze website kunt u in staat zijn om je geest te testen en probeer zo snel mogelijk om deze puzzel op te lossen.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more