Favorieten

Sneeuwballen gevecht

Spel Snowball Fight

Sneeuwballen gevecht

Snowball Fight

Winter - een prachtige en mooie tijd van het jaar waarin al het land bedekt door een zachte sneeuw en mooi. Veel van de kinderen plezier hebben tijdens het rijden op een slee, ski's, vastklampen sneeuwpoppen, en natuurlijk spelen sneeuwballen. Waarschijnlijk van alle sneeuwballen Winter Spelen van de meest bekende en populaire. Immers, kunt u ze zowel kinderen als volwassenen te spelen. En vandaag in Snowball Fight spel zijn we samen met de kinderen spelen in deze uitdagende en spannende winter spel. Voor ons op het scherm, een gewone stad werf zichtbaar is. Ergens achter hekken bomen of andere voorwerpen zijn ondergedoken je tegenstanders. Je moet goed kijken naar het scherm en zodra één van hen dingen uit pop naar hem gezicht en klik op het kind. Zo hebben we het doel en Gooi een sneeuwbal op een vijand. Als dit juist gebeurt, dan krijgen we een sneeuwbaleffect bij het kind en zal ons punten. Als we niet sreagiruem, zal de sneeuw vallen in ons en zullen een aantal levens te verwijderen. Realiseert u zich uw taak is om alle sneeuwballen te raken, en dan ga je naar het volgende niveau
Spel Snowball Fight is heel interessant en spannend. Het openen van de Strijd plezier we brengen hun vrije tijd aan het spelen met kinderen in de sneeuw.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more