Bladwijzers

Imperia Online

Alternatieve namen: Imperia Online

Empire Online van het dorp naar de staat.

Het concept van strategie betekent een goed doordacht actiesysteem om met beschikbare middelen een globaal doel te bereiken. Het online Empire-browsergame is online beschikbaar voor miljoenen spelers. Een onderscheidend kenmerk van dit project is dat alle acties in realtime plaatsvinden en dat er meer dan 30 miljoen gebruikers in het project zijn.

Beginnend met het spelen van Imperia Online, doorloopt de gebruiker een eenvoudige registratie, waarvan het formulier uit slechts drie velden bestaat: naam, wachtwoord en e-mailadres. Na deze minuutprocedure wordt de speler op tijd overgeplaatst naar de middeleeuwen, krijgt hij een stuk grond met verschillende huizen. De training eindigt snel genoeg en de gebruiker kan niet anders dan nadenken en een succesvolle strategie ontwikkelen om van een klein dorp een groot en enorm sterk imperium te maken. De middelen voor het opbouwen van een krachtige kracht in het project zijn slechts vier items van goud, steen, hout en ijzer. Met behulp van de geest en de beschikbare middelen heeft de speler nog een lange weg te gaan.

Om te ontwikkelen en te domineren.

De manieren om hun eigen rijk in het spel te ontwikkelen zijn verschillend, de spelers bepalen zelf hun succesvolle scenario, maar als je niet alle richtingen tegelijk ontwikkelt, zal een vooroordeel in de een of andere richting zeker de levenskwaliteit van de burgers beïnvloeden. De taken in het project zijn zo gestructureerd dat ze een middenweg behouden.

Game Empire Online biedt de mogelijkheid om vier activiteitengebieden tegelijk te ontwikkelen:

  • Militair beleid Het creëren van een krachtig leger is mogelijk tijdens de bouw van speciale gebouwen, de ontwikkeling van een wetenschappelijke basis voor de studie van nieuwe soorten wapens. Een sterk leger stelt de speler in staat het grondgebied uit te breiden, zich bij de provincies aan te sluiten bij de hoofdstad van de staat en kolonies te vormen;
  • Economische groei wordt bereikt door de winning van hulpbronnen en de beschikbaarheid van industrieën. Hoe meer burgers in een virtueel land, hoe meer arbeid en hoe meer mogelijkheden voor belastinginning. Een ander type inkomen is handel. Je kunt ruilen met andere spelers.
  • Diplomatie en bondgenoten, buren en vrienden in het spel zijn niet alleen nodig om handelsbanden en routes te creëren, maar ook voor militaire allianties. Door lid te worden van een bestaande vakbond of er een te creëren, zal de speler, hoewel hij geld bijdraagt u200bu200baan de gemeenschappelijke schatkist, technologie, militaire steun van vrienden ontvangen of gewoon geld lenen.
  • Culturele ontwikkeling moet mooie steden bouwen met culturele attracties, dit duidt op een sterke economie. Het is mogelijk dat een speler zijn territorium niet noodzakelijkerwijs met militaire middelen uitbreidt; andere projectdeelnemers willen misschien zonder strijd bij een sterk rijk aansluiten.

Empire Online Great People heeft nog een andere functie, er zijn dynastieën van heersers die hun eigen ervaring kunnen verzamelen. Elke keizer heeft zijn eigen capaciteiten en sterke punten, op elk gebied. Het is opmerkelijk dat deze personages een echt leven leiden, ze worden geboren, groeien op, verouderen en sterven. Elke Grote Man heeft ergens een talent voor, hij kan bijvoorbeeld het aantal troepen vergroten.

In het project Empire Online kun je voor onbepaalde tijd spelen, het spel draait in een rustig tempo, maar de gebruiker zal de lange verwachtingen niet beu worden, want terwijl de ene taak wordt uitgevoerd, kun je de andere veilig doen. Spelers in het project hebben de mogelijkheid om met elkaar te communiceren, gemeenschappelijke strategieën, plannen en ontwikkelingstrajecten te bespreken.

Speciale aandacht moet worden besteed aan afbeeldingen en geluid. Uitstekend getekende beelden en een harmonieus geluidsontwerp zullen zelfs de meest veeleisende spelers bekoren.

Uniek paasevenement in Empire Online (duurt 10-21. 04. 2020)

Pasen is een van de meest bekende en gerespecteerde feestdagen op de kalender. En daarom nemen we het elk jaar heel serieus. Dit jaar is het natuurlijk niet anders. De enige vraag die je tijdens Pasen moet stellen is: hoeveel eieren kun je met één hand dragen? Wat ga je doen met de andere hand? Welnu, het antwoord op de tweede vraag ligt voor de hand - u zult eieren verzamelen! In feite maakt het aantal eieren niet zoveel uit, omdat je zoveel kunt dragen als je kunt! Dat is het hele punt van het Egg Hunt-evenement, dat opnieuw wordt gelanceerd om Pasen te vieren! Het begint op 10 april en eindigt op 21 april.

Voor degenen onder u die de Egg Hunt voor het eerst proberen, zijn de regels eenvoudig:

  • In sommige neutrale steden worden eieren verborgen;
  • Elke speler kan spionnen naar een neutrale stad sturen en hij krijgt de kans om zijn spionnen te bestellen om naar eieren te zoeken;
  • Verzamelde eieren kunnen worden gebruikt om in-game items en boosters te kopen;
  • Elke keer dat een speler een ei vindt, heeft hij de kans SPECIAAL te zijn;
  • Volumes, talismannen, dozen, plannen, laarzen en vele andere waardevolle spullen wachten op aankoop voor zuurverdiende eieren;

Dus we hebben je ervan overtuigd om voor Pasen naar Imperia Online te gaan?

We hopen het echt!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more