Favorieten

Thumb vs thumb

Spel Thumb vs thumb

Thumb vs thumb

Thumb vs thumb

Vandaag willen we presenteren u een heel origineel en leuk spel Thumb vs duim. Daarin we snel naar uit om u in de dagen van het Wilde Westen, toen de eerste kolonisten bewoond de wilde open ruimten van Texas en geconfronteerd met de wilde indianenstammen in het gebied wonen. Soms tussen mensen van verschillende culturen en de diverse conflicten ontstonden geschillen. vaak
deze situaties zijn opgelost schermutseling en oorlog. Maar op een dag iemand bedacht dat deze geschillen kunnen worden opgelost zonder bloedvergieten met behulp van een soort spel waarin mensen hun vaardigheden en doorzettingsvermogen kan aantonen. Nu zullen we proberen om de regels van het spel uit te leggen. is een tabel in twee delen verdeeld voor ons. Spelers die op de tafel zijn hand. In het midden van de knop waaraan de spelers moeten worden geplaatst om duimen plukken en vasthouden, waardoor punten verkrijgen. Het hoogtepunt is dat als de vijand die je geduwd te toets, moet u de vinger snel te overwinnen en nogmaals. Aldus onderscheppen knop. Wint eerste ronde, die op tijd voor de ronde wijzerplaten meer punten toegekend. Uw overwinning is alleen afhankelijk van uw flexibiliteit en reactiesnelheid. Game Thumb vs duim is heel vrolijk en niet de gebruikelijke plot en goed getekende graphics. Alle liefhebbers van het spel van vaardigheid graag hun tijd besteden aan het spelen is. Open Thumb vs duim en plezier hebben met ons.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more